Educatie & advies

Educatie, Training & Coaching

Wenst u toegang te krijgen tot state-of-the-art academische kennis op het gebied van businessmodel innovatie, sociale innovatie, organisationele flexibliteit, strategische vernieuwing en innovatievermogen? Wilt u meer weten over hoe deze kennis van waarde kan zijn voor uw organisatie, personeelsbestand of beleidsstrategie? We verzorgen graag een lezing, masterclass, workshop of inspiratiesessie waarbij innovatie, vernieuwing en hieraan gerelateerde factoren, in lijn met uw wensen en aandachtspunten, centraal staan. Onze vernieuwende inzichten uit de bedrijfskundige wetenschap en de praktijk worden op een toegankelijke wijze gepresenteerd. Dit kan bijvoorbeeld tijdens of voorafgaande aan een MT- of directieoverleg, voor een selectie groep medewerkers of tijdens grotere evenementen. We kunnen tevens modereren.

Het verzorgen van een theoretische leergang behoort ook tot de mogelijkheden. Zo bieden we sinds enkele jaren een leergang sociale innovatie aan voor operators, shiftleaders en andere medewerkers van havengerelateerde bedrijven.

We hebben ook ervaring op het gebied van (op maat gemaakte) executive training modules, zowel op locatie als binnen de universiteit, met aandacht voor diverse belangrijke facetten van business innovatie alsmede de interactie hiertussen. In dergelijke modules staan bijvoorbeeld thema’s zoals innovatiemanagement en -strategie, corporate entrepreneurship (intrapreneurship), transformationeel leiderschap en innovatieve human capital praktijken centraal.

Adviesdiensten

Het Erasmus Centre for Business Innovation levert tevens academisch gegrond adviesdiensten aan bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties die de innovatie performance en het innovatie-gedreven concurrentievermogen van een bedrijf, divisie, business unit of regio willen versterken. Deze diensten worden doorgaans geleverd in combinatie met een toegepast onderzoeksproject. Contacteer ons [hyperlink naar de pagina ‘Contact’] om de mogelijkheden te bespreken.

20161006_151414s
Educatie & advies